NIEUWS

Laatste nieuws omtrent de triathlon, bijgewerkt op 29 maart 2020.

Het Coronavirus grijpt om zich heen. De overheid heeft bekent gemaakt dat tot 1 juni alle evenementen zijn afgelast. De NTB heeft de teamcompetities voor heel het jaar van de kalender gehaald. Veel triathlon organisaties hebben een besluit genomen om hun evenement te cancelen voor 2020 en hopen volgend jaar op betere tijden.

Dit betekent voor ons, als organisatie van de triathlon Krimpenerwaard, druk overleg en twijfels. De Triathlon Krimpenerwaard is op zaterdag 6 juni, we hebben nog 2 maanden. Vooralsnog hebben we besloten de voorbereidingen voor de triathlon door te laten gaan. Maar we zullen de komende periode regelmatig blijven bekijken of doorgaan nog haalbaar is. We zullen iedereen op de hoogte houden.

We snappen dat veiligheid voorop blijf staan. En zodra het niet verantwoord is of dat de overheid daarin een beslissing neemt zullen we de triathlon cancelen. We leven helaas in een zeer onzekere tijd waarin de situatie per dag kan veranderen. Laten we met z’n allen hopen op een klein wondertje dat we in juni het normale leven grotendeels weer hebben hervat.

Wat betekend dit voor de deelnemers die zich al ingeschreven hebben of zich nog in willen schrijven?
Het kan dus 2 kanten opgaan. Bij het doorgaan van de triathlon is er niets aan de hand en kunnen we rekenen op een sportieve en leuke dag.
Mocht de triathlon toch niet door kunnen gaan, dan gelden de regels van de NTB. De NTB heeft een financiële regeling opgezet voor geannuleerde evenementen ten aanzien van het Coronavirus. Dit reglement is na te lezen op: https://www.triathlonbond.nl/…/financiele-regeling-geannul…/

Blijf fit en gezond, sport alleen en denk om anderen!

 

De inschrijving is geopend!

Inschrijven kan via de NTB: Klik hier

De afstanden en starttijden blijven zoals gewend. De 1/8 start om 10:00 uur en de 1/4 om 12:00uur.

Heb je een licentie van de KNAU, de KNZB of de KNWU, dan hoef je geen daglicentie te betalen!

Je moet dan wel een NTB-account aanmaken en daar je licentie vastleggen, onder MIJN ACCOUNT en dan bij KOPPELINGEN.Er hebben wat wisselingen plaatsgevonden binnen de organisatie.

Bij deze bedanken we de enorme inzet van de afgetreden leden. Met een frisse zin zijn er ook weer nieuwe leden ingestapt.

Blok 06/06/20 dus in je agenda, jij bent er toch zeker ook bij!

 

Triathlon Krimpenerwaard

6 juni 2020
Krimpen a/d Lek
We zoeken nog vrijwilligers!

Doe ook mee!

Vrijblijvend één maand meetrainen!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vinkje op je bucketlist?
Twijfel of een triathlon wat voor je is? Kom gratis en vrijblijvend één maand meetrainen!

Meer info

Nederlandse Triathlon Bond

Meer info