NIEUWS

Laatste nieuws omtrent de triathlon, bijgewerkt op 25 april 2020.

Beste deelnemers, vrijwilligers en andere betrokkenen. 

De feiten liggen op tafel, de Triathlon Krimpenerwaard die gepland stond voor 6 juni gaat niet door. Dinsdag is door het kabinet bekendgemaakt dat alle evenementen tot minimaal 1 september afgelast zijn. Uiteraard betreuren wij dit besluit enorm. Maar zoals al eerder aangegeven heeft de gezondheid van atleten, onze vrijwilligers en iedereen die verder betrokken is bij de triathlon de hoogste prioriteit.

We stonden met een team enthousiaste vrijwilligers klaar om er een mooie editie van te maken. Zojuist is in een overleg met dit team unaniem besloten om niet te proberen in deze onzekere tijd een nieuwe datum te zoeken voor dit jaar. We gaan vol enthousiasme volgend jaar opnieuw een top evenement neer te zetten! Uiteraard hopen we dat jij er bij bent. De datum voor dit evenement zullen wij na de zomer bekend maken.

Wij willen onze sponsoren bedanken en hen veel succes wensen in deze moeilijke periode en hopen dat ze ons ook volgend jaar zullen steunen.

Voor de ingeschreven deelnemers van de editie 2020 hebben we 3 opties.

We gaan er vanuit dat als we voor 8 mei  a.s. geen reactie hebben ontvangen je voor optie 2 kiest. Dan zien we je automatisch volgend jaar weer!

Optie 1:

Je krijgt 50% van de inschrijfkosten en de eventuele kosten i.v.m. de chip teruggestort. Dit is conform de richtlijnen van de Nederlandse Triathlonbond.

Optie 2:

Je inschrijving wordt automatisch doorgezet naar editie 2021. Hierover krijg je persoonlijk bericht.

Optie 3:

Indien je een extra steentje wilt bijdragen aan een sterke organisatie staat het je vrij om af te zien van restitutie en het bedrag te doneren. Dank alvast daarvoor!

Stuur voor vrijdag 8 mei even een reply (of mail naar info@triathlonkrimpenerwaard.nl) met daarin je naam en de optie.

Vergeet niet je bankgegevens (IBAN) als je voor optie 1 kiest, dan zorgen wij ervoor dat we het verschuldigde bedrag op korte termijn terugstorten. 

---------------------------------------------------

De inschrijving is geopend!

Inschrijven kan via de NTB: Klik hier

De afstanden en starttijden blijven zoals gewend. De 1/8 start om 10:00 uur en de 1/4 om 12:00uur.

Heb je een licentie van de KNAU, de KNZB of de KNWU, dan hoef je geen daglicentie te betalen!

Je moet dan wel een NTB-account aanmaken en daar je licentie vastleggen, onder MIJN ACCOUNT en dan bij KOPPELINGEN.Er hebben wat wisselingen plaatsgevonden binnen de organisatie.

Bij deze bedanken we de enorme inzet van de afgetreden leden. Met een frisse zin zijn er ook weer nieuwe leden ingestapt.

Blok 06/06/20 dus in je agenda, jij bent er toch zeker ook bij!

 

Triathlon Krimpenerwaard

6 juni 2020
Krimpen a/d Lek
We zoeken nog vrijwilligers!

Doe ook mee!

Vrijblijvend één maand meetrainen!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vinkje op je bucketlist?
Twijfel of een triathlon wat voor je is? Kom gratis en vrijblijvend één maand meetrainen!

Meer info

Nederlandse Triathlon Bond

Meer info