SPONSORS

Een sportvereniging kan niet bestaan zonder financiële steun. Daarom zijn wij ook trots op onze sponsoren. Hieronder zijn onze hoofdsponsor en overige sponsoren te vinden.

Idejo Keukens en Badkamers

Idejo Keukens en Badkamers

De hoofdsponsor van Triathlon Vereniging Krimpenerwaard is Idejo Keukens en Badkamers uit Krimpen a/d Lek. Idejo is een keuken- en badkamerspeciaalzaak waar degelijke kwaliteitsproducten samen met een goed advies worden verkocht, geheel op maat en naar de wensen van de klant. Voor meer informatie, bezoek eens de website

Bezoek de website

Naast de hoofdsponsor zijn er nog een aantal sponsoren.

John Volk Boomverzorging

John Volk Boomverzoring

John Volk Boomverzorging heeft de kennis en ervaring in huis om op alle mogelijke manieren bij te dragen aan een fraai en gezond bomenbestand. Zowel voor gemeentelijke overheden als voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren zorgen wij voor goed milieubewust bomenbeheer.

Bezoek de website

Dekker Transport & Tankopslag

Dekker Transport

Dekker verzorgt het logistieke proces van A tot Z voor u. De gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliën en vetten komt samen onder één dak. Bij alle schakels van het logistieke traject creëren we optimale condities voor voedselveiligheid en milieu. Dekker beschikt over alle know how voor de handling van uw producten.

Bezoek de website

 

Triathlon Krimpenerwaard

6 juni 2020
Krimpen a/d Lek
We zoeken nog vrijwilligers!

Doe ook mee!

Vrijblijvend één maand meetrainen!

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een vinkje op je bucketlist?
Twijfel of een triathlon wat voor je is? Kom gratis en vrijblijvend één maand meetrainen!

Meer info

Nederlandse Triathlon Bond

Meer info