Triathlonvereniging Krimpenerwaard

SPONSORS


Een sportvereniging kan niet bestaan zonder financiële steun. Daarom zijn wij ook trots op onze sponsoren. Hieronder zijn onze hoofdsponsor en overige sponsoren te vinden.

HOOFDSPONSOR
Dekker Transport

Dekker Transport & Tankopslag

Dekker verzorgt het logistieke proces van A tot Z voor u. De gehele logistieke keten van opslag, transport en handling van plantaardige oliën en vetten komt samen onder één dak. Bij alle schakels van het logistieke traject creëren we optimale condities voor voedselveiligheid en milieu. Dekker beschikt over alle know how voor de handling van uw producten.

Bezoek de website van Dekker Transport

SPONSOR
John Volk Boomverzoring

John Volk Boomverzorging

John Volk Boomverzorging heeft de kennis en ervaring in huis om op alle mogelijke manieren bij te dragen aan een fraai en gezond bomenbestand. Zowel voor gemeentelijke overheden als voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren zorgen wij voor goed milieubewust bomenbeheer.

Bezoek de website van John Volk Boomverzorging

SPONSOR
Groei bereik je samen

Groei bereik je samen

Met elkaar het klantenbestand laten groeien: daar komt Groei elke dag het bed voor uit. Groei denkt buiten de kaders en zoekt naar de grens van de mogelijkheden. Vol enthousiasme en energie gaat Groei dag in dag uit voor goud! Groei is actief voor verschillende klanten in allerlei uiteenlopende sectoren.

Bezoek de website van Groei bereik je samen

SPONSOR
de Buitenbocht

De Buitenbocht

Brengt souplesse in organisaties

Bezoek de website van De Buitenbocht

SPONSOR
BeGlobal

BeGlobal

BeGlobal is een full service Product Media bedrijf. Vanuit ons hoofdkantoor in Waddinxveen creëren wij mooiste, leukste en creatiefste Product Media. Wij doen dit met een eigen studio en product specialisten. Regelmatig ontvangen wij onderscheidingen voor ons werk. Zo is BeGlobal meerdere malen verkozen tot “Best Promotional Company of the Year” door Promz, het platform voor actiemarketing, promotionele producten & diensten in Nederland.

Bezoek de website van BeGlobal

SPONSOR
Teeuwen Infra

Teeuwen Infra

Teeuwen Infra is gespecialiseerd in het verrichten van machinale werkzaamheden voor de grond-, weg- en waterbouw en cultuurtechniek voor rond het huis, bedrijf en openbare projecten. Zowel deelwerkzaamheden als complete projecten worden door Teeuwen Infra verzorgd. Vanuit voorraad worden o.a. grond, zand, grind, gebroken puin, tegels, stenen, beschoeiingshout en palen geleverd.

Bezoek de website van Teeuwen Infra

 

Vrijblijvend één maand meetrainen!

Is triathlon wat voor jou? Kom vrijblijvend één maand meetrainen!

Meer info
 

TVK Clubcompetitie 2024

Voor alle leden van TVK.
Alle datums van de clubcompetitie 2024

Meer info
 

Nederlandse Triathlon Bond